Over ons

Welkom bij JumpLine

 

JumpLine is een onafhankelijk blog voor en door de grafische professional. Een blog dus, door auteurs die met beide voeten in het vak staan. Wat mag je op JumpLine verwachten? We hebben het over grafisch design, boeiende technologie en inspirerend ondernemerschap. De grafische branche vanuit een breder perspectief, zeg maar. Heb je zelf een idee voor een item op onze blog? Laat het gerust weten via coolstuff@jumpline.eu.

JumpLine is een initiatief van Stef Verhoeven, Stan Dresselaers en Tom Moulaerts.

 

Stef Verhoeven

Stef is grafisch autodidact, zaakvoerder van Argosgrafix en freelance graphic arts journalist voor grafische vakbladen in België en Nederland. “Naast mijn activiteiten als vormgever, vind ik het ontzettend  boeiend om te schrijven over vele aspecten van het grafische métier.”

Contacteer Stef: stef.verhoeven@jumpline.eu

 

Stan Dresselaers

Stan is grafisch vormgever en zaakvoerder van HeyHey Graphic Design. Als graficus heeft Stan heel wat ervaring opgedaan met opdrachten voor een divers scala aan opdrachtgevers. “Grafisch ontwerp is voor mij een breed gegeven. Zowel creatie voor web als ontwerp voor print en logo design zijn aspecten waar ik graag mee bezig ben.”

Contacteer Stan: stan.dresselaers@jumpline.eu

 

Tom Moulaert

Tom is crossmedia designer en Adobe Certifed Expert InDesign en Illustrator CC bij Typografics en komt zo bij verschillende klanten (van grafische en reclamebureaus tot inhouse marketing afdelingen). “Voor mij is 100 jaar leven, 100 jaar leren. Vooral de snel veranderende technologieën volg ik met interesse.”

Contacteer Tom: tom.moulaert@jumpline.eu

een blog voor en door grafici