Over ons

Welkom bij JumpLine

 

JumpLine is een onafhankelijk blog voor en door de creatieve professional. Een blog dus, door auteurs die met beide voeten in het vak staan. Wat mag je op JumpLine verwachten? We hebben het over opmerkelijk design, boeiende technologie en inspirerend ondernemerschap. De creatieve branche vanuit een breder perspectief, zeg maar. Heb je zelf een idee voor een item op onze blog? Laat het gerust weten via coolstuff@jumpline.eu.

JumpLine is een initiatief van Stef Verhoeven, Stan Dresselaers en Jill Geens.

 

Stef Verhoeven

Stef is grafisch autodidact, zaakvoerder van Argosgrafix en freelance graphic arts journalist voor grafische vakbladen in België en Nederland. “Naast mijn activiteiten als vormgever, vind ik het ontzettend  boeiend om te schrijven over vele aspecten van het grafische métier.”

Contacteer Stef: stef.verhoeven@jumpline.eu

 

Stan Dresselaers

Stan is grafisch vormgever en zaakvoerder van HeyHey Graphic Design. Als graficus heeft Stan heel wat ervaring opgedaan met opdrachten voor een divers scala aan opdrachtgevers. “Grafisch ontwerp is voor mij een breed gegeven. Zowel creatie voor web als ontwerp voor print en logo design zijn aspecten waar ik graag mee bezig ben.”

Contacteer Stan: stan.dresselaers@jumpline.eu

Jill Geens
Jill is grafisch vormgever en zaakvoerder van IN.DRUK.
“20 jaar ervaring als grafisch vormgever, 10 jaar gewerkt als account manager binnen een drukkerij en nog boeit die grafische wereld me mateloos. Alle evoluties, mogelijkheden, uitdagingen, ik vind ze uitermate fascinerend. Met IN.DRUK schakel ik die ervaring en fascinatie graag in om kleine bedrijven en eenmanszaken in hun communicatie te ondersteunen met advies, ontwerp en uitvoering.”
Contacteer Jill: info@in-druk.be