DxO OpticsPro 9 for free

Heb je zin in iets nieuws voor je foto’s? Is Lightroom je ding niet en Photoshop te complex? Tot 28 februari kan je, gratis en voor niets, een licentie downloaden van de geweldige post-processing tool DxO OpticsPro 9.

DxO OpticsPro 9

De mannen van DxO Labs zijn blijkbaar in een goede bui en trakteren ons op een gratis licentie van de post-processing software OpticsPro 9. OK, hun recentste versie zit ondertussen aan 11. De gratis software is dus enkele jaren oud. Desalniettemin is het een unieke kans om kennis te maken met een nieuw product zonder je zuurverdiende centjes te moeten uitgeven. Voor de slimmeriken: de gratis versie kan je niet upgraden naar de meest recente versie. Wil je versie 11 dan zal je die alsnog moeten aanschaffen. Maar de mannen van DxO Labs zijn echt wel sympathiek want de bevestingsmail bevat naast de activeringscode ook een kortingscode waarmee je OpticsPro 11 Elite Edition kan aankopen voor $ 149 in plaats van de gebruikelijke $ 199.

Meer controle en finesse

Waarom je DxO OpticsPro zou willen? DxO OpticsPro is voornamelijk bekend onder fotografen en laat je toe om snel optische vervormingen te corrigeren, ruis te verwijderen, details of texturen in onder- of overbelichte gebieden te herstellen en kleurenschakeringen in je beeld te accentueren. Heel wat features zal je herkennen vanuit Lightroom, maar DxO OpticsPro biedt vaak meer controle en finesse.

King of noise reduction

Dé feature van DxO OpticsPro is echter ‘noise reduction’. Digitale camera’s hebben, zeker in de hogere ISO-waarden, nogal snel last van ruisvorming. In versie 9 introduceerde DxO Labs een zeer adequate en succesvolle feature om ruis te verwijderen. Alleen dit maakt het de moeite waard. Klik hier om de je licentie aan te vragen. Veel succes.

Om je gratis licentie te verkrijgen, volstaat het om je e-mailadres op te geven.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *