Munken Agenda 2020

Binnenkort verschijnt de nieuwe ‘La Lune’ Munken Agenda 2020 van Arctic Paper, een ode aan de nacht en een absoluut hebbeding voor elke graficus met een hart voor papier.

Munken Agenda 2020

Onder de noemer ‘La Lune’ dompelden een reeks studenten van de Parijse Ecole Estienne de agenda in een oogstrelend nachtelijk sfeertje. Schemerige aquarellen illustreren het veranderende, nachtelijke licht doorheen de wisselende seizoenen. Elk seizoen kreeg zijn eigen Munken-kwaliteit aangemeten. Zo staat de zachte, crèmekleurige tint van Munken Pure voor de zomer en de high whites van Munken Kristall zijn dan weer uitermate geschikt voor een winters sfeertje.

Druktechnisch meesterwerkje

Een van de kenmerkende eigenschappen van de Munken Agenda is de genaaide open rug, waardoor de agenda mooi open valt en de pagina’s vlak blijven liggen. De cover, mat gelamineerd en voorzien van partiële, glanzende UV-vernis is gedrukt op Munken Pure, 400 g. De achterzijde van de cover is tevens voorzien van een blinddruk van het Munken-logo. De agenda is in 5 kleuren gedrukt in een 20µ FM-raster op een Komori Lithrone S40P.

© Arctic Paper
© Arctic Paper

Beschikbaarheid

De Munken Agenda is een jaarlijks design project, gesponsord door Arctic Paper met de bedoeling de waaier aan Munken papierkwaliteiten in de verf te zetten. Een beperkte oplage van deze ‘La Lune’ Munken Agenda 2020 zal beschikbaar zijn in de Munken Shop en dit vanaf 22 oktober, middernacht.


LUXURY PAPERS


 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *