Win een exemplaar van The Paper Time Machine

Kom je naar het After Adobe MAX event op 20 november in Gent? Dan hebben wij een leuk extraatje…

Net zoals vorig jaar organiseert JumpLine ook dit jaar een wedstrijdje op het After Adobe MAX event. Deze keer hebben we van Papyrus een wel heel mooi boek cadeau gekregen om te verloten onder onze lezers…

The Paper Time Machine

Het boek The Paper Time Machine geeft een unieke kijk op vroege fotografie. Niet in sombere grijswaarden, maar in de kleuren zoals de fotografen van toen ze voor de lens kregen. Wolfgang Wild, auteur en oprichter van blog retronaut.com en ‘colourist’ Jordan J. Loyd hebben kosten noch moeite gespaard om iconische beelden op een historisch correcte manier van kleur te voorzien.

Het resultaat is samengebracht in een prachtig boek. The Paper Time Machine is gedrukt op G-Print 130 g., een houtvrij, opdikkend, mat gestreken papier waarop de foto’s wonderwel uitkomen. De uitgave is afgewerkt met een hard cover met blinddruk, passende kapitaalbandjes, een handig leeslint en een stofwikkel op MultiArt Silk 150 g. PNB Print uit Letland stond in voor de druk op een Heidelberg SX105-8-P.

Wat moet je doen?

JumpLine heeft een 10-tal exemplaren van deze prachtige uitgave te veil. Wil je graag een kans maken? Kom dan tijdens het AAMAX event even langs bij JumpLine en schrijf in op onze nieuwsbrief. Aan het eind van het event maken we de winnaars bekend. Alvast veel succes.

AAMAX19

AAMAX19 gaat door op woensdag 20 november in Gent. In de voormiddag zijn er betalende workshops, maar het event in de namiddag is volledig gratis. Je krijgt er het beste van de afgelopen Adobe MAX voorgeschoteld samen met inspirerende insights van oa. Liselot De Baets en Dimitri Castrique (Monalisa), Nigel French, (grafisch ontwerper, fotograaf en docent) en Tom Tiepermann & Dennis Janssens (SSNN).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *