Voornemens voor 2018

Een beetje aan de late kant, maar daarom niet minder gemeend: beste wensen aan al onze lezers. Dat 2018 voor jullie een jaar mag worden gevuld met creatief uitdagende en vet betaalde opdrachten 🙂

Slagroom en aardbeien

Bij een nieuw jaar horen goede voornemens zoals slagroom op een aardbeientaart. Een zelfopgelegde creatieve uitdaging (kan je stevig mee scoren op sociale media), je skill set wat bijspijkeren of gewoon de voornemens van vorig jaar wat afstoffen en recycleren… hey, het kan allemaal. Voor wie wat tijd op overschot heeft, hierbij enkele filmpjes van creatieve youtubers ter inspiratie.

Uit het leven gegrepen

Van bij het begin hebben we er met JumpLine voor gekozen om te schrijven vanuit de dagelijkse realiteit van de creatieve professional en het mag duidelijk zijn dat dit concept aanslaat. Althans, dat meen ik toch, met enig optimisme, te mogen afleiden uit het almaar stijgend aantal page views 🙂 Voor 2018 gaan we dan ook resoluut op de ingeslagen weg verder. Authentieke content, discutabele meningen en kritische bedenkingen en dat alles overgoten met een sausje van lichtvoetige humor en gezonde zelfrelativering.

Dromen van New Orleans

Ik kan jullie ook melden dat grafisch ontwerpster, Jill Geens, besloten heeft ons bloggers team te verrijken met haar vlotte pen en immer charmante persoonlijkheid. Jill’s eerste blog over GDPR lees je hier. Een absolute aanrader. Verder wil ik dit jaar graag naar de Creative Pro week in New Orleans. Makkelijk zal dat niet zijn, want het ontbreekt mij aan tijd en geld. Tips en donaties zijn dan ook welkom 🙂 We zoeken het echter niet altijd zo ver weg en houden ook dit jaar de vinger aan de creatieve pols op de belangrijkste lokale events.

Een ongemeen boeiend jaar

Mijn eigen voornemens? Voor mezelf wordt het een ongemeen boeiend jaar. Dit jaar zet ik de eerste stappen in de realisatie van mijn nieuw bedrijfsconcept. Onder de noemer ‘Print & Coffee’ wil ik onze grafische studio omvormen tot een open koffiehuis waar je niet alleen terecht kunt voor grafische creatie en print maar evenzeer voor een fijne tas koffie en een selectie van esthetisch verantwoorde en grafisch hoogstaande decoratieve items. Dat worden gegarandeerd een heel aantal slapeloze nachten, maar hey… soms moet je nu eenmaal alles op zijn kop zetten. Of is het gewoon een vroege manifestatie van een aankomende midlife crisis? Zou best kunnen. Voor de rest wil ik mijn cursus fotografie met succes afronden en terug 10 km lopen. BTW, dat laatste is zo’n afgestoft voornemen van vorig jaar. Maar goed, ik blijf proberen 🙂

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *