Sketchbook voortaan gratis

Goed nieuws voor architecten, productontwikkelaars en andere digitale kladderaars… Autodesk’s Sketchbook is nu volledig gratis.

Niets zo leuk als een fantastisch stukje software waar je helemaal gratis van kunt snoepen. Autodesk heeft in zijn ongetwijfeld onmetelijke wijsheid besloten om ook de pro features in Sketchbook gratis beschikbaar te maken voor ons allen. Joepie 🙂

Sketchbook

Sketchbook is een teken- en schilderprogramma voor vormgevers en architecten. De tool stelt je in staat om snel ideeën te schetsen of volledig uitgewerkte illustraties te maken. Sketchbook kenmerkt zich door zijn minimalistische interface en een uitgebreide bibliotheek standaardpenselen ontworpen door professionele kunstenaars. Sketchbook is een product van Autodesk dat we kennen van professionele 3D-tools zoals AutoCAD en Maya.

Pro Tools

Tot voor kort waren een heel deel van de features, waaronder het leeuwendeel van de  brush presets, gereserveerd voor betalende klanten. Nu zijn ook de Pro Tools, zoals aanpasbare canvasgroottes, import van hoogkwalitatieve beelden en natuurlijk de penselen, helemaal gratis beschikbaar. Je hebt enkel een Autodesk account nodig, maar die is eveneens gratis.

Sketchbook doet het zowel op Windows (Windows 10) als op Mac (OS X 10.8 of hoger). Naast de dekstop app is er eveneens een versie voor iOS en Android. Wij wensen jullie alvast veel digitaal kliederplezier.

Een gedachte over “Sketchbook voortaan gratis”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *