Affinity Photo voor iPad

Jawel, ook de mannen van Serif springen op de trein van het mobile design en lanceren een iPad versie van het fel bejubelde Affinity Photo.

Affinity Photo for iPad

Tijdens Apple’s WWDC lanceerde Serif een eerste versie van Affinity Photo voor de iPad. De lancering viel samen met de introductie door Apple van de nieuwe 10.5-inch iPad Pro. Van uitgekiende timing gesproken…

Affinity Photo for iPad from Affinity on Vimeo.

Exclusieve wedstrijd

Als een extraatje voor de trouwe lezers van hun newsletter organiseert Serif nu een wedstrijd waar je zo’n nagelnieuwe iPad Pro kan winnen, inclusief Affinity Photo en zo’n geweldige Apple Pencil. Als tweede prijs is er een standaard 2017 iPad (ook niet mis, natuurlijk) eveneens met Affinity Photo.

Liken om te winnen

Aangezien enkel de mensen op de Affinity e-mail list van deze wedstrijd op de hoogte zijn, liggen je kansen op succes misschien wat hoger dan bij een trekking van de EuroMillions. Het enige wat je moet doen, is hun Facebook of Twitter liken om je te registreren voor de wedstrijd. Voor het gemak hebben we de links hieronder voor jullie gekopieerd. Deelnemen kan tot 28 juni. Veel succes.

Lanceringsactie

Zelf ben ik niet zo’n fan van al die mobile design apps, maar voor wie het eens wil proberen… Er loopt momenteel een interessant introductie-aanbod waarbij je 30% korting krijgt op Affinity Photo voor de iPad. De lanceringsactie werd verlengd tot 29 juni. So, check out the App Store

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *