Eigen stoef…

Eigen stoef stinkt. Dat zeggen ze. Wel… laat ze maar zeggen. JumpLine doet het goed en iedereen mag het weten. Tijd voor wat nieuws uit eigen huis.

JumpLine blog posts: +100

Jawel, sinds onze start in augustus 2014 publiceerden we al 121 blog posts. En jullie lusten er blijkbaar pap van. Onze Google Analytics evolueerden van ‘volstrekt marginaal’ naar ‘redelijk aanvaardbaar’ tot ‘verrassend goed’. Het mag duidelijk zijn: onze aanpak slaat aan. Wie ons volgt, weet dat JumpLine relevante artikels voor de creatieve professional serveert, geschreven vanuit de dagelijkse praktijk en afgewerkt met een gezond klutsje humor. Maar er is meer. Ik heb enkele nieuwtjes…

Tom aan het woord

Ik ben zeer vereerd om aan te kondigen dat Tom Moulaert, crossmedia designer bij Typographics en Adobe Certified Expert Illustrator en InDesign, ons team komt versterken. Tom is een gedegen professional met tonnen ervaring, up-to-date kennis en een heerlijk weglezende schrijfstijl. We kijken alvast met groeiende nieuwsgierigheid uit naar zijn ongetwijfeld boeiende posts.

GRAFOC

Verder kan ik, met gepaste trots, aankondigen dat JumpLine en Printmediajobs gaan samenwerken om werkgevers en -nemers dichter bij elkaar te brengen. Concreet? Onze blog posts zullen te vinden zijn op GRAFOC Facebook Page en JumpLine treedt op als ‘Supporting Partner’ voor Printmediajobs, dé jobsite voor printmediaprofielen (een intitiatief van GRAFOC en Grafisch Nieuws). Voor wie het nog niet wist, GRAFOC is het sector- en vormingsfonds voor de arbeiders uit de Printmedia industrie voor de Vlaamse Gemeenschap. Werknemers, werkgevers en werkzoekenden  kunnen er terecht voor onafhankelijk advies, kennis en informatie.

En natuurlijk zetten we ook onze samenwerking met het VIGC  in 2017 onverminderd voort.

Tot slot nog een oproep

Ben je vormgever, fotograaf, videomonteur, animator, loslopend creatief wild… én voel je je geroepen om mee te schrijven? Laat het ons weten en stuur een mailtje naar coolstuff@jumpline.eu. Op dit adres kan je trouwens ook je creaties toesturen die je graag met de wereld wil delen. Wie weet scoor je wel een interview in onze rubriek ‘uitgelicht’.

OK, genoeg ‘stoef’. We gaan er even uit voor de feesten. Na de Kerstvakantie vliegen we er terug in met, door overdadig geschrans, opgeladen batterijen. Alvast een fijne Kerst en drie dikke pakkerds voor het nieuwe jaar.

Groetjes. Stef.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *