OFFF design conference komt naar België

Juicht gij allen… Dé hoogmis van de onversneden creativiteit, het walhalla van de grafische losbandigheid komt naar België. Jawel,  de gekende/beruchte (schrappen wat niet past) OFFF design conference krijgt dit najaar een nakomertje in België.

OFFF by night

In een speciale avonduitvoering gaat ‘OFFF by night’ door op 22, 23 en 24 september in de parkloods op Park Spoor Noord in Antwerpen. Van 16u tot 24u kan iedereen met een gezonde (en ongezonde) interesse voor grafische en andere creatie terecht op een van de workshops, demo’s of keynotes van de ruim 20 sprekers. En die line up is net wat je van OFFF mag verwachten, een explosieve cocktail van onmiskenbaar talent met de absolute garantie op een serieuze inspiratieboost.

OFFF by night richt zich met zijn verruimde aanpak niet uitsluitend op creatieve wierdo’s of design professionals. Geïnspireerd door de Brooklyn Night Bazaar (een avondmarkt die onafhankelijke telers, ambachtslui, koks en artiesten samen brengt) en in samenwerking met MARTA (Antwerpen’s eigen boerenmarkt) staat OFFF by night garant voor een kleurrijk avondje uit in’t Stad voor jou én die (eigen voorkeur aanduiden aub.) knappe verkoopster/stoere body builder/hete bibliothecaresse/stijve hark 😉

Design conference

OFFF zelf gaat dit jaar voor de 16e keer door van 26 tot 28 mei in Barcelona en JumpLine zorgt voor een spetterend verslag. So stay tuned.

Zin om al wat in de stemming te komen? Watch this.

OFFF Barcelona 2016 TEASER! from OFFF, let’s feed the future on Vimeo.

JumpLine: FB Page OFFF by Night

JumpLine: website OFFF by Night

 

Een gedachte over “OFFF design conference komt naar België”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *