Proximus met Apple toets

Het nieuwe logo van Proximus al gezien? Komt de ‘x’ je niet bekend voor? Inderdaad, deze lijkt verdacht veel op de Command key of, meer familiair, het ‘appeltje’ van je Apple keyboard.

Ik zie het zo voor me… Uitgebreide briefing, strikte deadline (want persconferentie is al gepland) en een art director die in je nek zit te blazen om met iets sterk, krachtig én uniek op de proppen te komen. Zucht… je zal maar de vormgever zijn die, op een blauwe maandag, de opdracht in de schoenen geschoven krijgt om het nieuwe logo voor Proximus te ontwerpen.

En plots, zie je het. De oplossing zit daar tussen de space bar en de alt toets. Lijkt perfect op een x-je. Enkel nog een glad fontje en wat gradients en, hiphiphoera, het nieuw logo is geboren. Bovendien is dit zo’n vorm waar je gelijk welk verhaaltje aan kan ophangen. Van nabijheid tot eeuwigdurende klantenbinding… je kan het er allemaal in zien.

Soit. Ze hebben het verkocht gekregen (een prestatie op zich) en de komende jaren krijgen wij op onze factuur een mooie Apple toets te zien. Wat zou Steve daarvan vinden?

foto command key

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *