QuarkXPress + Fonts.com

Tot 30 september (haast je, want dat is inderdaad niet lang meer) kan je als QuarkXPress 2015 gebruiker intekenen op een Desktop Font Subscription bij Fonts.com voor één jaar aan de prijs van $ 99 in plaats van de normale $ 550.

“Die Typekit van Adobe, dat kunnen wij ook”, moeten ze bij Quark gedacht hebben. Het resultaat? Een, weliswaar betalend, maar zeer ruim aanbod in samenwerking met Fonts.com. Het Desktop Font Subscription plan geeft je één jaar lang toegang tot meer dan 9.000 fonts waaronder gevestigde waarden zoals Neue Helvetica, Avenir Next en ITC Franklin Gothic, maar ook nieuwe releases zoals de  Metro Nova en Neue Haas Grotesk.

Let wel, het aanbod is enkel geldig als je je aanmeldt via het telesales team van Quark. Dat kan via deze link of door lekker ouderwets te bellen naar +33 182 889 461 (enkel in het Engels, Duits of Frans). Hou je geldige QuarkXPress 2015 Serial Number alvast bij de hand.

Hoe werkt het? Eenmaal je subscripiton geactiveerd, dien je de SkyFonts app te installeren. Deze app laat je toe om de fonts te installeren en synchroniseren op maximaal 5 machines. Vervolgens kan je aan de slag. Zoek en vind het ultieme font voor je design en gebruik de SkyFont optie om het lettertype te installeren. En wat als ik mijn abonnement niet verleng of annuleer? Tja, dan zijn je fonts ook niet meer beschikbaar. Van wie zouden ze die truc toch hebben afgekeken?

Fonts.com Tutorials: Activating 5 Minute Trials from fontscom on Vimeo.

Heb je geen QuarkXPress en ben je ook niet van plan om te upgraden of een licentie aan te schaffen, dan nog kan je experimenteren met Fonts.com. De site biedt immers een gratis proefperiode van 14 dagen. Naast het Desktop Font Subscription plan biedt Fonts.com ook heel wat abonnementen voor Web Fonts. Het aanbod van QuarkXPress is enkel geldig voor de destop fonts.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *