Win de nieuwe Keaykolour en Curious Metallics Tools

Onlangs vond ik een bijzonder leuke verrassing in de brievenbus… Voor de verandering eens geen facturen, maar de nagelnieuwe Keaykolour & Curious Metallics Tools van Arjowiggins. En ja hoor, we hebben ook een setje voor jullie…

48 kunstige kleurtjes en 30 tinten glinsterend papiergeluk

Arjowiggins pakt uit met nieuwe Keaykolour & Curious Metallics Tools, een handig overzicht van het gamma voor de papierminnende ontwerper. De Keaykolour Tool bevat alle 48 kunstige kleurtjes uit het Keaykolour-pallet in de vorm van handige A6-kaartjes. Elk kaartje vermeldt de beschikbare gramgewichten, formaten en eventuele enveloppen. Naast de gewone kaartjes bevat de tool ook enkele gedrukte exemplaren met vermelding van de gebruikte inkten, Pantone-kleurtjes en folies… Zalig toch. Verder vind je in de Keaykolour Tool ook 13 staaltjes met embossing patterns. De Curious Metallics Tool bevat op zijn beurt de volledige waaier van 30 tinten glinsterend papiergeluk uit de Metallics range. Ook hier bevat elk kaartje de nodige gegevens en vind je enkele fraaie gedrukte voorbeeldjes.

© Ontwerp en fotografie: North (UK)
© Ontwerp en fotografie: North (UK)

Mix & match

Leuk om weten is dat je in de bijhorende range charts voor 20 van de Keaykolour tinten kan terugvinden welke de bijpassende kwaliteit is in de Metallics reeks. Zo matcht Keaykolour Pastel Blue naadloos met Metallics Aquamarine. Handig als je in je ontwerp de geraffineerde tinten van het matte Keaykolour wil aanvullen met een passend glinsterend accent. Al hoef je je daartoe geenszins te beperken en kan je evengoed gaan voor een knallend contrast.

© Ontwerp en fotografie: North (UK)
© Ontwerp en fotografie: North (UK)

Beschikbaarheid

De nieuwe Keaykolour en Curious Metallics Tools zijn beschikbaar via de website van Arjowiggings Creative Papers en kosten € 25 per stuk of € 40 per set. Vaste partner North (UK) stond in voor het ontwerp en AB Druka (Letland) voor het drukwerk.

Leuk detail: de kleur van de doos wordt willekeurig geselecteerd. Het is dus afwachten wat er in de bus valt. In België worden de papierkwaliteiten van Arjowiggins verdeeld door Antalis.

© Ontwerp en fotografie: North (UK)

Win jouw exemplaar

Dankzij de zeer gewaardeerde steun van Antalis kan JumpLine één set met beide doosjes weggeven aan één van onze lezers. Zoals gewoonlijk houden we het simpel: een eenvoudig mailtje naar stef.verhoeven@jumpline.eu volstaat om jouw kansen vrij te stellen. De gebruikelijke onschuldige hand zal er dan één mailtje uit pikken. Bekendmaking van de winnaar op 2 juli, hier op JumpLine.

Veel succes, beste paper lovers. 

Een gedachte over “Win de nieuwe Keaykolour en Curious Metallics Tools”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *