Winnaar Eerste Grote JumpLine Wedstrijd

Proficiat, Karen De Man (student, Universiteit Gent), jij wint de exclusieve set notaboekjes ‘Creative Paper in the Digital Age’. Wij wensen je alvast veel plezier met het krabbelen, schetsen en schrijven in dit esthetisch 100% verantwoord hebbeding.

Dikke merci

Graag wil ik iedereen bedanken om deel te nemen aan onze Eerste Grote JumpLine Wedstrijd. Het was een waar genoegen om de respons op onze eerste wedstrijd te zien en jullie feedback te lezen. Ook nog eens een dikke merci aan de gulle gever, Antalis.

En wat hebben we geleerd?

Met stip op één: JumpLine kan wel een frissere look-and-feel gebruiken. Helemaal mee eens. Toen Stan en ik met JumpLine begonnen, leek ons een twaalf-in-een-dozijn-template wel OK om te starten. Kwestie van dat bloggen onder de knie te krijgen en wat voeling te krijgen met het publiek. Die opstartfase zijn we ondertussen voorbij en sinds we SEO-gewijs het een en ander gefinetuned hebben, pieken onze bezoekersstatistieken maand na maand. Tijd dus om wat te professionaliseren. We maken er werk van. Beloofd.

Bijkomend schrijftalent

Ten tweede: een hogere publicatiefrequentie (ofwel: meer blogposts aub). Kan ik ook in komen. Er valt immers zoveel te beleven in onze fantastische branche. Aan inspiratie geen gebrek. Aan tijd des te meer. Daarom zijn we op zoek naar bijkomend schrijftalent. Op zoek naar zin in je leven? Geen hobby’s? Zit je ’s avonds liever op de computer te tokkelen dan samen met de mama naar TV te koekeloeren? Geef ons een seintje (stef.verhoeven@jumpline.eu). Voorwaarde is wel dat je met beide voeten in het vak staat en je een interessant artikeltje bij mekaar kan pennen. En wees gerust: we doen niet moeilijk over spelling- en/of dt-fouten 😉

Social media

Verder kregen we ook een rits inhoudelijke suggesties (bedankt voor de tips) en de vraag of JumpLine te vinden is op social media. Ja, hoor. Je vindt JumpLine op Facebook, Twitter, Google+, Medium, Bloglovin en Flipboard. Zit jouw favoriete kanaal er niet bij? Geef maar door. Dan kijken we even of we dat niet snel kunnen fixen.

Nog even dit: vrijdag 23 juni zijn Stan en ik aanwezig op BUMP 2017. Kom gerust even dag zeggen. Het is altijd leuk onze lezers te ontmoeten en ervaringen uit te wisselen.

That’s it, guys. Nogmaals bedankt om deel te nemen en proficiat Karen met het winnen van deze mooie prijs. Hou JumpLine in de gaten want na het onverbloemde succes van deze Eerste Grote JumpLine Wedstrijd volgt er zeker meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *