Black Friday

Vandaag is het… Black Friday!!!! Poets die VISA extra op en hou je smartphone bij de hand. Dit weekend vallen er koopjes te doen en wij hebben er enkele leuke opgesnord…

Black Friday

Black Friday, de eerste vrijdag na Thanksgiving, is een koopfenomeen dat komt overwaaien uit de VS. Retailers willen op die manier de lucratieve periode rond Thanksgiving nog wat rekken om zo langer in de ‘zwarte’ cijfers te blijven. Pure commercie, dus. Maar daarom niet minder succesvol. Verkettert door de ene, gretig aangemoedigd door de andere is Black Friday uitgegroeid tot een heel week-end van bodemloze consumptiedrift. Afsluiten doet de koopgekte op Cyber Monday.

Black Friday mag dan vooral bekend/berucht zijn omwille van de hysterische taferelen in Amerikaanse shopping malls, ook voor ontwerpers vallen er on line heel wat koopjes te doen. We zetten er enkele op een rijtje. Happy hunting 🙂

Adobe

Yep, ook Adobe stapt mee op de commerciële carrousel en biedt van 24 tot en met 30 november een All Apps licentie aan voor 36, 29 EUR ipv. 60,49 EUR (incl. BTW, jaarlidmaatschap, maandbetaling) maar enkel voor studenten, docenten, professoren en medewerkers van scholen en universiteiten. Nah… Da’s toch wel een beetje flauw.

Escape Motions

Escape Motions, de makers van oa. de teken- en schildersoftware Rebelle, bieden 30% korting op alles (inclusief upgrades).

Affinity

Ook bij Serif houden ze het simpel. 30% korting op alle Affinity software en dat tot en met 27 november.

DxO

De software voor beeldbewerking van DxO is gedurende de Black Friday-gekte maar liefst 50% goedkoper. De korting geldt zowel voor nieuwe licenties als upgrades.

Fontfabric

Fontfabric Type Foundry houdt zijn ‘biggest sale of the year’ en biedt maar liefst 75% korting op de hele portfolio.

MyFonts

Ook bij MyFonts vallen er koopjes te doen. Je bespaart er tussen de 20 % tot zelfs 80% op je aankoop.

FontBundles

Een heel origineel en bijzonder aantrekkelijk aanbod vinden we bij FontBundles.net waar 3.000 producten 500 keer voor 1 dollar worden verkocht. Snel zijn is de boodschap.

Roundicons

Bij Roundicons vallen er evenzeer superdeals te doen. De volledige bibliotheek van zo’n 37.000 iconen gaat de deur uit voor een onbenullige en eenmalige $99 (normale retailprijs: $1.123). Van een koopje gesproken.

Mockup.zone

Ook bij Mockup.zone gaat de volledige collectie voor een prikje over de toonbank. Voor $99 beschik je over de hele bibliotheek aan mock-ups voor een waaier aan toepassingen (packaging, branding, print…).

Envato

Envato biedt tijdelijk 50% korting op meer dan 500 premium digital assests (Themes & Web Templates, Code & WordPress Plugins, Video & Stock Footage, Graphic Templates, Audio & Sound).

Pantone

Pantone heeft Cyber Monday deals en biedt 15% korting op alle producten op de website (Promo code: CYBER18).

Voor alle duidelijkheid: wij krijgen geen percentje en bieden de informatie geheel vrijblijvend aan. Hou er verder rekening mee dat bedrijven steeds hun kortingen kunnen aanpassen.

Wij wensen u een succesvolle koopjesjacht en een bijzonder ruime kredietlimiet.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *