THE BOOK

Papierdistributeur Antalis heeft een boek gepubliceerd. Niet zomaar een boek. Nee, het gaat om… THE BOOK. En wij hebben een stapeltje klaar liggen om uit te delen.

Antalis Interior Design Award

THE BOOK is een verzameling van de 50 beste inzendingen van de Antalis Interior Design Award 2017. Papierdistributeur Antalis nodigde een hele reeks architecten, interieurontwerpers, drukkers, adverteerders en studenten uit om hun mooiste interieurprojecten, gerealiseerd op producten uit het Antalis Coala assortiment, in te zenden. Dat resulteerde in zo’n 342 gepubliceerde projecten uit 29 landen waarvan de crème de la crème in THE BOOK werd samengebundeld.

Violine Office

Voor Belgë houdt de freelance designer Charlotte Liénard de eer hoog. Zij ging met haar ontwerp ‘Violine Office’ met de twee prijs aan de haal in de categorie 3D-ontwerp. “Een kantoor zou een fijne en stimulerende werkplek moeten zijn. Ik heb voor paars gekozen omdat het voor een stimulerende werkomgeving zorgt. De kleur zit tussen blauw, wat kalmeert, en rood, wat energie geeft”, aldus Charlotte. Hoog tijd dus om mijn eigen kantoor nog eens van wat paars te voorzien. Misschien is dat Prince-purple wel een ideetje…

Violine Office door Charlotte Liénard © Antalis

Lust voor het oog

THE BOOK bulkt van de prachtige interieurs. Het pallet gaat van uitzinnige wall graphics in hippe kantoren tot de meer ingetogen aankleding van stijlvolle hotelkamers. Het boek is een lust voor het oog en een oneindige inspiratiebron voor wie de living nog eens wil herschikken.

Kanariegele schutvellen

Maar THE BOOK is meer dan een fotoboek. Het is ook een grafisch juweeltje. Wisselende paginaformaten, horizontaal doorgesneden bladzijden, uitvouwbare vellen met geïntegreerde materiaalstalen… Bladeren doorheen THE BOOK is een heuse ontdekkingstocht. THE BOOK is een ontwerp van Nude Agency en werd door het Franse Art&Caractère gedrukt op Olin Regular Absolute White (150 & 250 g.). Stijlvol gebonden in een harde kaft en voorzien van kanariegele schutvellen is THE BOOK ideaal om achteloos te laten rondslingeren op de salontafel.

Jouw exemplaar van THE BOOK

Dankzij de gulle vrijgevigheid van Antalis kunnen we een stapeltje van deze grafische kunstwerkjes uitdelen onder onze lezers. Wat moet je doen? Eenvoudig. Kom tijdens het komende AAMAX event even een praatje maken en schrijf je in op onze nieuwsbrief. Na afloop kiest de gebruikelijke onschuldige hand de winnaars.

AAMAX18

AAMAX18 gaat door op donderdag 15 november in het BluePoint business center in Antwerpen. In de voormiddag zijn er betalende workshops, maar het event in de namiddag is volledig gratis. Je krijgt er het beste van de afgelopen Adobe MAX voorgeschoteld samen met inspirerende insights van oa. Toon Diependaele (Wunderman, Brussels), Michael Flarup, (flarup.co, Denemarken) en Rizon Parein (Us By Night, Antwerpen). En natuurlijk is er opnieuw ons alleraardigst eventkrantje met exclusieve content en laaiend interessante artikels. Ik kijk er alvast naar uit jullie te ontmoeten. Graag tot op AAMAX.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *