Flying Nicolien

Het is wat stil geweest op JumpLine. Niet dat er geen nieuws is… Apple heeft zonet zijn langverwachte Mac Pro gelanceerd en Serif heeft zijn evenzeer langverwachte Affinity Publisher klaar. Wat scheelt er? Writer’s block, Stef?

De schuld van de fotografie

Nee, geen writer’s block. Het is allemaal de schuld van de fotografie. Afgelopen weken heb ik mijn avondopleiding fotografie afgerond met een rits examenopdrachten en een ambitieus eindwerk. Het was bij momenten bijzonder intens, maar zeer verrijkend om een ander creatief veld te verkennen en ongegeneerd te knoeien in de studio.

Pijnlijke zaterdagochtend

Toegegeven, het was een niet te onderschatten inspanning. Vooral de zaterdagochtenden deden pijn. En ja, soms was de motivatie wat zoek. Maar ik heb de afgelopen drie jaar ontzettend veel bijgeleerd, leuke momenten beleefd en fijne mensen ontmoet. Een dikke merci trouwens aan alle docenten die zo geduldig mijn geknutsel en geknoei hebben aanschouwd. Ook iedereen die model heeft gestaan wil ik graag bedanken en Nicolien, die geheel vrijwillig urenlang heeft gebalanceerd op een oncomfortabel trapladdertje, in het bijzonder. You’re the best 🙂 Hierbij een blik achter de schermen bij de realisatie van mijn eindwerk…

Flying Nicolien 1Even een testje vooraf

Flying Nicolien 2Voorbereidingen voor de finale shoot

Flying Nicolien 3De onbewerkte visual. Tijd om los te gaan in Photoshop 🙂

Et voila: het afgewerkte resultaat

Going for gold

Benieuwd naar meer? Ik heb nog enkele exemplaren van mijn portfolio ‘going for gold’ (bescheiden als altijd). Voor de ‘paper lovers’ onder ons: de cover is digitaal gedrukt op Super Gold van Antalis. Een mailtje naar stef.verhoeven@jumpline.eu volstaat en ik stuur je graag een exemplaartje toe.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *