Leer wat bij en win een iPad

Wie zei er dat de zomer er is om te lanterfanten… Niks van aan. Lab9 Academy organiseert een heus Summercamp en wij hebben een leuk extraatje voor wie inschrijft via JumpLine.

Summercamp

 “Met ons Summercamp willen we het volgen van een opleiding toffer maken”, hoor ik van Marieke Du Pré, Training & Application Specialist bij Lab 9. “Vandaar dat we kiezen voor inspirerende locaties en toegespitste content”.

Inspirerende locaties

En de locaties zijn inderdaad heel bijzonder. In Mechelen gaat het Summercamp door in de alom gekende en bijzonder hippe Bar Marie, de magazinebar van Sanoma Magazines. In Brugge koos Lab9 voor De Makersrepubliek, een open huis voor makers, jonge creatieve ondernemers en de thuisbasis voor “Handmade in Brugge”. De derde locatie is King George in Sint-Niklaas. Het King George Cafe maakt deel uit van “The House of King George”, een experience design hub in een voormalige tapijtfabriek en de thuisbasis van creatief bureau The Mad Creative Agency King George.

Bar Marie, Mechelen © Creneau International

Next level tips & tricks

Het Summercamp van Lab9 Academy is gespreid over 4 dagen. Op één dag komt telkens één pakket aan bod (Illustrator, InDesign, Photoshop of After Effects). “We focussen op de meer geavanceerde tips & tricks. Enige basiskennis is dus aangewezen”, aldus Marieke. “We willen iedereen ook de kans geven om specifieke vragen te stellen en gaan wat dieper in op die ‘must know’-features die echt een verschil maken in de dagelijkse praktijk”. 

King George Café, Sint-Niklaas © www.kinggeorgecafe.be

Wat kost het?

Een dagje Summercamp kost je 220 EUR. Twee of drie dagen kost je 200 EUR (per dag, per persoon). Wie kiest voor het volledige traject, betaalt 190 EUR (per dag, per persoon). Met de KMO-portefeuille kan je hier nog eens 30 % à 40 % afpitsen. Opgegeven prijzen zijn exclusief BTW.

Win een iPad

En ja, wij hebben nog een leuk extraatje. Maak bij je inschrijving gebruik van de ‘super-geheime-en-enkel-voor-lezers-van-JumpLine-code’ (JL082018) en maak kans op een spiksplinternieuwe iPad (128 GB, WiFi, zilver, 5e generatie). Voorwaarde is wel dat je je inschrijft met de code en de opleiding ook effectief volgt. De winnaar wordt bekend tijdens de laatste week van augustus.

Het Summercamp van Lab9 Academy gaat door van 28/08 tot en met 31/08. Lab9 Academy is een Adobe Authorised Training Centre en alle opleidingen worden gegeven door Adobe Authorised Trainers. Inschrijven kan via: https://www.lab9.be/nl/opleiding-academy/summercamp-2018/

Nog een tip: je kan opleidingsdagen boeken op verschillende locaties. Op die manier leer je niet alleen iets bij, je komt ook nog eens ergens 🙂

 

Recentie King George: https://newplacestobe.com/king-george-cafe-sint-niklaas/

Recentie Bar Marie: https://newplacestobe.com/bar-marie-mechelen/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *