Samen sterker

Nieuwtje uit eigen huis: JumpLine heeft een samenwerkingsakkoord afgesloten met Printmedianieuws.nl. En dat is goed nieuws…

Samen met Printmedianieuws.nl en Blokboek.com 

Onder het motto ‘samen staan we sterker’ gaan JumpLine en Printmedianieuws samenwerken en dit zowel inhoudelijk als commercieel. Printmedianieuws.nl is een professioneel en onafhankelijk nieuwsplatform voor de grafische sector in Nederland. Printmedianieuws ging eerder al in zee met Blokboek.com, een bredere nieuwssite voor de communicatie-industrie. Beide platformen hebben het grootste bereik in de Nederlandse markt. Met Jumpline wordt dat bereik verder uitgebreid in Nederlandstalig België.

Content uitwisselen

Wat mag je verwachten? We gaan in eerste instantie content uitwisselen. Zo zullen de blog posts van JumpLine te lezen zijn op het platform van Printmedianieuws. Omgekeerd zal ook een selectie van de content op Printmedianieuws toegankelijk zijn op JumpLine. En wees gerust, onze onafhankelijke en kritische toon blijft ongewijzigd.

Van Amsterdam tot Brussel

Voor adverteerders en partners is dit mogelijk nog beter nieuws. Voor het eerst presenteert zich een conglomeraat aan grafische nieuwskanalen, elk met hun eigen karakter en invalshoek, waarmee partners het hele Nederlandstalige gebied van Amsterdam tot Brussel kunnen bereiken.

Professionaliseren

De kennis en ervaring van Printmedianieuws op vlak van het werven van partners zal ons helpen om JumpLine verder te professionaliseren. En dat is inderdaad goed nieuws voor ons groeiend lezerspubliek. Deze samenwerking stel ons in staat te investeren in ons platform, auteurs aan te trekken en meer en beter nieuws te brengen.

Na de zomer concretiseren we onze samenwerking. Geïnteresseerde partners kunnen nu al contact opnemen met Peter Luit, drijvende kracht achter Printmedianieuws, voor de commerciële mogelijkheden.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *