Us by Night

Op 23, 24 en 25 november vindt in Antwerpen Us by Night plaats. Deze 3-daagse hoogmis van design en creativiteit is de opvolger van het succesvolle OFFF by Night dat vorig jaar plaats vond. Maak alvast plaats in die drukke agenda want dit wil je echt niet missen. En… wij hebben 3 tickets om weg te geven 🙂

Us by Night

Zelf heb ik het geluk gehad enkele keren naar Barcelona te kunnen trekken voor het fameuze OFFF. Menigeen zal erkennen dat naast de impressionante line up, het vooral de ongedwongen, amicale sfeer is die OFFF zo bijzonder maakt. Al helpt de Spaanse zon (of is het nu Catalaanse…) en het frisse bier ook natuurlijk. Ik was vorig jaar dan ook maar wat blij dat OFFF naar België kwam. En ja, de sfeer zat goed. Meer nog, OFFF by Night bleek een heel eigen karakter te hebben met zijn sfeervolle Night Market en toegankelijke Living Room stage. Dit jaar heeft de ‘OFFF’ plaats gemaakt voor een ‘Us’ en gaat het event door onder de noemer US by Night.

Living Room & Night Market verder uitgebouwd

Eerder deze maand had JumpLine een interview met Rizon Parein, curator van Us by Night. “De Living Room is iets waar we deze editie nog meer op inzetten”, vertrouwt Rizon ons toe. “We behouden het intieme, maar het projectiescherm krijgt een serieuze upgrade, er komt een cocktail bar en een heuse constructie met containers zodat je de sessies vanop verschillende hoogtes kan volgen. Ook op de Night Market zelf hebben we verder uitgebouwd. Dat was vorig jaar echt een groot succes en het onderscheidt ons van andere festivals. Dus de scenografie gaat echt ‘heel graaf’ zijn en er komen allerlei activiteiten bij. Zo is er life paint met vijf kanonnen, een Veer VR-installatie, restaurant Veranda doet mee… “

Nieuw: de Tutorial Stage

Net zoals vorig jaar is Adobe ook dit jaar een van de partners. “We voelden dat hun stand vorig jaar niet echt tot z’n recht kwam. We hebben nagedacht over hoe we hen echt deel konden laten uitmaken van het event. De nieuwe Tutorial Stage is daar het resultaat van. Op deze stage zullen allerlei artiesten demo’s en tutorials geven. Adobe zal de Tutorial Stage hosten en ook Maxon Cimema 4D is er mee opgesprongen. Op die manier hebben we er in één klap 12 toppers bij, wat het totaal aantal artiesten op bijna 60 brengt”, aldus een enthousiaste Rizon.

Het volledige interview met Rizon Parein lees je in onze speciale eventkrant op het After Adobe MAX event van VIGC en Lab9 en binnenkort op JumpLine.

Praktisch

Us by Night gaat door op 23, 24 en 25 november in de Parkloods (Park Spoor Noord, Antwerpen). Tickets zijn er enkel voor de volle 3 dagen en kosten 130 EUR. Voor studenten is er een gereduceerd tarief van 95 EUR.

 

Win je ticket voor Us by Night

Heb je geen geld maar ben je geboren voor het geluk? Dan heb ik goed nieuws. JumpLine geeft 3 tickets voor Us by Night weg. Wij geven deze zeer gewilde tickets weg tijdens het After Adobe MAX event van VIGC en Lab9 dat doorgaat op 9 november in ALM (Antwerpen). Wil je kans maken? Kom naar onze stand en schrijf je in op onze newsletter. Een onschuldige hand trekt misschien wel jouw naam uit de pot. Alvast veel succes en graag tot op het AAMAX event.

JumpLine: usbynight.be

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *