Eerste Grote JumpLine Wedstrijd

Doe mee met onze Eerste Grote JumpLine Wedstrijd en win een exclusieve set notaboekjes. Hoe deelnemen? Je leest er hier alles over.

Creative Paper in the Digital Age

Deze vrijdag hebben we iets speciaals. Dankzij de zeer gewaardeerde steun van papiergroothandel Antalis kunnen we een exemplaar van de exclusieve set notaboekjes ‘Creative Paper in the Digital Age’ weggeven aan een ongetwijfeld uitermate gelukkige winnaar. De set bevat maar liefst 12 verschillende notaboekjes omzwachteld in een stijlvolle zwarte sleeve. En hoewel een fijn notaboekje nooit weg is, heeft deze set toch wat meer inhoud…

12 iconische ontwerpers

In elk notaboekje kan je immers een interview lezen van design recensente Véronique Vienne met gerenommeerde designers uit zowel culturele instellingen als internationale advertising agencies. In de interviews gunnen deze ervaren rotten ons een blik in hun creatieve ziel en vertellen hoe ze omgaan met papier. Hoe kiezen zij het juiste papier? Maakt de papierselectie deel uit van hun creatief proces? Kan een bewuste papierkeuze bijdragen aan het succes van een idee of concept? Het zijn stuk voor stuk pertinente vragen waarop je het antwoord leest in een nooit eerder uitgegeven reeks van 12 boeiende artikels.

Elk notaboekje is gedrukt op een andere papierkwaliteit uit het gamma Creative Papers van Arjowiggins. De boekjes zijn met een open rug gebonden zodat de set een kleurrijk geheel vormt dat ongetwijfeld niet misstaat op jouw bureau. Het concept is van het Franse agency Bambuck en IPP Imprimeur (Frankrijk) en AB Druka (Letland) stonden in voor het verfijnde drukwerk.

Hoe deelnemen aan onze wedstrijd?

OK, zijn jullie voldoende opgewarmd? Druppelt het kwijl al over je toetsenbord? Perfect. Dit is wat je moet doen. Ga naar onze speciale wedstrijdpagina en vul het wedstrijdformulier naar eer en geweten in. Voilà, that’s it. Eitje, toch. Neem gerust de tijd. Onze wedstrijd loopt tot 31 mei. Op 1 juni trekt een onschuldige hand, in de vorm van mijn bevallige zij het licht weerbarstige puberdochter, één gelukkige winnaar. De winnaar wordt bekendgemaakt op JumpLine en op onze Facebook page. Alvast veel succes.

Deze actie loopt in samenwerking met Antalis.

 

Ga naar onze speciale wedstrijdpagina en vul het wedstrijdformulier naar eer en geweten in.

 

3 gedachten over “Eerste Grote JumpLine Wedstrijd”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *