You’re a winner

Proficiat, Gijsbert Vanderweerdt. Jij wint de nagelnieuwe iPad. Gijsbert schreef zich  in op het Summercamp van Lab9 Academy en maakte daarbij handig gebruik de ‘super-geheime-en-enkel-voor-lezers-van-JumpLine’-code. 

Gijsbert werkt op de marketingafdeling van Theuma NV, een bedrijf gespecialiseerd in binnendeursystemen. “Ik heb zelf al heel wat geleerd op het internet”, vertrouwt Gijsbert ons toe. “Maar ik heb toch heel wat handige tips & tricks opgestoken tijdens het Summercamp van Lab9.” Gijsbert volgde zowel de sessie rond Illustrator als InDesign in Bar Marie in Mechelen. “Ik kocht dezelfde dag van mijn inschrijving ook een biljet van de Lotto. Hopelijk heb ik daar even veel geluk mee.” We wensen het je alvast van harte toe, Gijsbert.

Alvast bedankt om deel te nemen aan onze wedstrijd, Gijsbert. We wensen je veel plezier met je iPad. Niet gewonnen? Geen nood. Blijf JumpLine volgen. We organiseren regelmatig leuke wedstrijdjes.

Het Summercamp van Lab9 Academy ging door van 28/08 tot en met 31/08. Lab9 Academy is een Adobe Authorised Training Centre en alle opleidingen worden gegeven door Adobe Authorised Trainers.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *